Team building na jadrnici

Team building na jadrnici

Poslovno jadranje lahko organiziramo kot team-building. Manjši kolektiv se bo na jadrnici morda izkazal drugače, kot ste jih vajeni na delovnem mestu? Lahko vam bo dalo to misliti, saj sedimo tudi v poslu vsi v isti barki...

Ali bi radi v team-building vključili tudi kakšno poslovno prezentacijo, predavanje, na koncu pa vse pogostili z večerjo? Najboljšim v poslu in na jadrnici bi radi izrekli priznanje in izročili nagrade. 

Morda bi se radi pomerili na koncu tudi na regati?

Ko ste se na jadranjih s sodelavci, partnerji ali prijatelji že dovolj prekalili, vas mi popeljemo na eno od regat, ki se prirejajo v bližini. Marsikomu je sodelovanje na taki regati želja, ki jo lahko uresničimo. V Slovenskem primorju se vsak teden prirejajo razne jadralne regate, kjer tekmujejo jadrnice v različnih tekmovalnih razredih. Na njih sodelujejo tudi vrhunski regatniki in jadralci. Tam boste občutili nekaj adrenalina, tudi če boste samo v posadki.

Za manjše skupine lahko pred regato izvedemo še kakšen dan ali dva treninga z izkušenim skiperjem, tako da se boste na regati tega tipa peljali v ospredju. Morda boste spoznali, da bi radi kdaj to izkušnjo nekoč ponovili s svojo jadrnico ali posadko.