Poslovno jadranje

Jadranje s sodelavci in poslovnimi partnerji

Organiziramo edinstven dogodek, ki bo vam in poslovnim partnerjem še dolgo ostal v spominu. Idilično jadranje bo prevetrilo glave, majhne naloge bodo dale navdih za nove izzive, uspešen manever bo porodil željo po večjih dosežkih, tako na jadrnici kot v poslu.

V družbi s sodelavci, poslovnimi partnerji ali v družbi managerjev je jadranje lahko drugačno. Za te namene organiziramo jadralni izlet z izkušenim skiperjem, ki bi vam odkril skrivnosti jadranja in vas naučil nekaj veščin, ki jih sicer ne bi spoznali. Male jadralske naloge in uspešni manevri bodo vzpodbudile vašo ekipo k novim ciljem v vašem poslu.

Mogoče bi radi, da to poslovno jadranje izpade kot team-building?  Ali pa v dogodek vključili tudi kakšno poslovno prezentacijo, predavanje, na koncu pa vse pogostili z večerjo? Morda bi se radi pomerili na koncu tudi na interni regati? Najboljšim v poslu in na regati bi radi izrekli priznanje in izročili nagrade. Za vse to imamo že izdelane programe, ki jih prilagodimo vašim potrebam in posebnostim.

Kaj imata upravljanje podjetja in jadrnice skupnega?

Veliko, saj tudi pri poslu pogosto pravimo, da smo v istem čolnu! Posel je tekma, tako kot je lahko jadranje. Upravljanje jadrnice je lahko uspešno le, če se predvidi in analizira priložnosti in nevarnosti ter se na njih pripravi. Skupno določimo pravilno strategijo. Manevri na jadrnici so podobni ukrepom, ki jih stalno izvajamo v poslu. Od sposobnosti in usklajenosti posadke bo odvisno, kako se bomo prilagodili novim razmeram. Na doseženih lovorikah ne smemo zastapi, temveč se moramo vedno pripravljati na nove izzive in preiskušnje.