Jadranje po Istri

Domov > Jadranje po Istri

Jadranje po Istri

Jadranje s sodelavci ali prijatelji ali kot posamezni član posadke

Za skupine do 7 članov nudimo 1 dnevne izlete, za skupine do 5 članov pa nudimo 2, 3, 4 ali večdnevne izlete z jadrnico Elan Impression 40 iz Červarja.

Vse izlete prilagodimo glede na vaše želje in zmožnosti. Poskrbimo, da naredimo tak izlet, ki je primeren vaši družini oziroma skupini.

Jadralni izlet je tudi super ideja za darilo vašemu prijatelju.

Jadralski izleti iz Črvarja(1-5 dni)

Nepozaben jadralni izlet za vašo družbo ali sodelavce. Sončenje, uživanje, sprostitev in krasen dan na morju, to so vtisi po katerem je poznan jadralni izlet. Za enodnevne jadralske izlete so primerne destinacije Poreč, Vrsar, Rovinj, ali pa morda samo Novigrad. Če je na jadrnici več novincev ali pa neizkušenih, bo verjetno že krajše jadranje s kopanjem zanimiva dogodivščina. Pogled na obalo z morja, malica na jadrnici pri Poreču, lahkotno jadranje okrog bližnjih otočkov in spoznavanje osnov jadranja so dovolj, da en dan z družino, prijatelji ali kolegi mine v prijetnem in sproščenem vzdušju, ki si ga bodo vsi zapomnili. Razpoložljive datume si poglejte na povezavi.

Potek enodnevnega izleta iz Črvarja v Poreč, Rovinj ali Vrsar:

Prihod v marino Črvar: 9h; zbor in pogovor na jadrnici: do 10h; jadranje do Rovinja: od 10h do 13h; kosilo in ogled Rovinja: 13h do 14.30; jadranje do Črvarja od 15h do 18h.

Zjutraj se zberemo v marini , kjer se vkrcate na jadrnico Artemis-klikni tu za podrobnosti o jadrnici. Udobno se namestite in pozabite na vse skrbi in obveznosti, ki vaš čakajo doma. Pred nami je čudovit dan. Glede na vremenske razmere na dan izlet se dogovorimo za plan potovanja. Jadranje do Rovinja ob zmernem vetru traja 3 ure. Sledi raziskovanje mesta, kosilo ali pica v eni od picerij na glavni turistični ulici, ki je polna lokalov. Po 1 do 2 urnem postanku odjadramo nazaj proti Črvarju. Vmes morda najdemo še čas za kopanje. Jadralni izlet zaključimo okoli 18h.

Potek dvodnevnega izleta iz Črvarja v Poreč, Rovinj, Vrsar, Pulo…

Zbor je v marini Červar ob 9h, kjer se vkrcate na jadrnico Artemis-klikni tu za podrobnosti o jadrnici. Udobno se namestite in pozabite na vse skrbi in obveznosti, ki vaš čakajo doma.

Glede na vremenske razmere na dan izlet se dogovorimo za plan potovanja. Po spoznavanju z osnovnimi mornarskimi veščinami sledi jadranje do zaliva, ki je primerno za opoldansko kopanje. Po kopanju in malici jadramo Poreča in/ali Rovinja. Z jadrnico se privežemo v mestni luki za prenočevanje. Sledi raziskovanje mesta in kosilo/večerja v eni od picerij oziroma gostiln na glavni turistični ulici, ki je polna lokalov. Prespimo na jadrnici, na obali so na voljo WCji in tuši.

Naslednji dan zjutraj odplujemo na raziskovanje drugih lepih krajev ob obali Istre. Obiščemo lahko Pulo, Brione, Vrsar, Fontano… Tudi drugi dan najdemo čas za postanek in kopanje v enem od številnih lepih zalivov v Istri. Jadralni izlet zaključimo okoli 18h.

Večdnevni jadralski izlet v Istro in Kvarner

Če imamo na voljo več dni, lahko odjadramo v Pulo ali morda do Malega Lošinja. Glede na vremenske razmere in vaše želje naredimo primeren plan jadralskega potovanja.

Spoznavali se boste z življenjem na jadrnici, saj boste na njej preživeli več dni. Poleg jadralske izkušnje bo gotovo zanimiva tudi kakšna druga, kot recimo pripravljanje slastnih obrokov hrane, spoznavanje z navigacijo in različnimi jadralskimi veščinami. Prenočevali bomo v pristaniščih Istrskih mest, ki so še posebno zanimivi v spomladanskem in jesenskem času, ko ni turističnega vrveža.

Zakaj na jadralski izlet iz Črvarja?

Pri naših jadralskih izletih niste vezani na najeme sobota-sobota, ki so v sezoni praktično edina možnost v čarterjih. Tako se izognete gneči na cesti in vsem stresom, ki vas čakajo pri vožnji in prevzemanju jadrnic.

Pod črto pa bo tak izlet še cenovno bistveno ugodnejši od najema jadrnice v čarterju, obenem pa se lahko naučite tudi nekaj tistega, kar vam ponujamo v naših jadralnih tečajih.