Jadralski izlet iz Červarja

Domov > Jadralski izlet iz Červarja

Jadralski izlet iz Červarja

Uživajte v brezskrbnih počitnicah na jadrnici, tudi če nimate izkušenj!

Počitnice na jadrnici so velika želja za družinske ali skupinske dopuste. Ampak kaj če še nimamo dovolj izkušenj, da to lahko izpeljemo.

Če pa bi imeli možnost najeti jadrnico za en ali več dni skupaj z izkušenim skiperjem, bi lahko to enkrat preizkusili in ugotovili, če je jadranje prava stvar za nas.

Nepozabne počitnice na jadrnici

Ali si že dolgo želite doživeti nepozabne počitnice na jadrnici, vendar se vam zdi, da nimate dovolj izkušenj? Ne skrbite! Pri nas vam omogočamo, da uživate v brezskrbnih počitnicah na jadrnici, ne glede na to, ali imate predhodne izkušnje ali ne.

Naša strokovna ekipa skiperjev bo poskrbela za vodenje jadrnice in vam omogočila, da se popolnoma sprostite in uživate v raziskovanju čudovitih obalnih destinacij. Naučili vas bomo osnov jadranja in vam zagotovili varno in udobno plovbo skozi vašo celotno jadralsko izkušnjo.

Ne zamudite priložnosti za nepozabne počitnice na jadrnici! Kontaktirajte nas in si rezervirajte svoj prostor na našem jadranskem pustolovščini. Prepustite se magični kombinaciji sonca, vetra in morskega življenja ter ustvarite spomine, ki jih boste obdržali za vedno.

Jadralski izleti iz Červarja (1-5 dni)

Nepozaben jadralni izlet za vašo družbo ali sodelavce. Sončenje, uživanje, sprostitev in krasen dan na morju, to so vtisi po katerem je poznan jadralni izlet. Za enodnevne jadralske izlete so primerne destinacije Poreč, Rovinj, Umag, Novigrad ali pa morda samo zaliv Dajla ali rt Busola. Če je na jadrnici več novincev ali pa neizkušenih, bo verjetno že jadranje po Istri zanimiva dogodivščina. Pogled na obalo z morja, malica na jadrnici, lahkotno jadranje, ter spoznavanje z osnovami jadranja so dovolj, da en dan z družino, prijatelji ali kolegi mine v prijetnem in sproščenem vzdušju, ki si ga bodo vsi zapomnili.

Večdnevni jadralski izlet v Istro

Zbor je v marini Červar Porat ob 9h, kjer se vkrcate na jadrnico Artemis. Udobno se namestite in pozabite na vse skrbi in obveznosti, ki vaš čakajo doma. Glede na vremenske razmere na dan izleta se dogovorimo za plan potovanja. Po spoznavanju z osnovnimi mornarskimi veščinami sledi jadranje do dogovorjenega cilja.  Prespimo na jadrnici, na obali so na voljo WCji in tuši.

Naslednji dan zjutraj odplujemo na raziskovanje lepih krajev na Hrvaški obali. Najprej se za kopanje lahko zasidramo v kakšnem lepem zalivu, nato pa si z morja ogledamo obalna mesta. Popoldne se vračamo mimo Poreča, nazaj v Červar in ob tem občudujemo čudovit razgled na Hrvaško obalo. Vmes morda najdemo še čas za kopanje. Jadralni izlet zaključimo okoli 18h.

Zakaj na jadralski izlet iz Červarja?

Pri naših jadralskih izletih niste vezani na najeme sobota-sobota, ki so v sezoni praktično edina možnost v čarterjih. Tako se izognete gneči na cesti in vsem stresom, ki vas čakajo pri vožnji in prevzemanju jadrnic.

Pod črto pa bo tak izlet še cenovno bistveno ugodnejši od najema jadrnice v čarterju, obenem pa se lahko naučite tudi nekaj tistega, kar vam ponujamo v naših jadralnih tečajih.