Izleti in jadranje

Domov > Izleti in jadranje

Ustvarite nepozabno izkušnjo na morju brez skrbi in z veliko zabave!

Če nimate dovolj znanja, izkušenj, posadke, poguma ali časa, da bi najeli jadrnico v lastni režiji, vendar si še vedno želite doživeti čarobnost jadranja, imamo za vas idealno rešitev. Pridružite se nam na organiziranih jadranjih, kjer vam bomo omogočili, da preživite nekaj nepozabnih dni na jadranju s sodelavci, partnerji ali prijatelji.

Naša izkušena ekipa bo poskrbela za vse.

Pridružite se nam na jadralski avanturi, kjer se boste naučili novih veščin, okrepili medsebojne vezi in ustvarili trajne spomine. Ne odlašajte, temveč se pridružite našim motivacijskim in tematskim jadranjem ter izkusite čarobnost morja na poseben in edinstven način.

Kontaktirajte nas zdaj in se pripravite na nepozabno plovbo!

Darilni bon za jadranje

Ta tečaj je primeren za tiste, ki že imate izkušnje z jadranjem z drugimi skiperji in si želite naslednjič najeti potovalno jadrnico tudi v lastni režiji.

Jadranje po Istri

Predstavljamo vam podroben opis programov tečajev jadranja v primerjalni tabeli, da se boste lažje odločili za ustrezen tečaj.

Jadralski izlet iz Červarja

Začnite svojo jadralsko pustolovščino z osnovnimi tečaji jadranja: Pridobite temeljna znanja za samozavestno upravljanje jadrnice!