Najem jadrnice za družinsko jadranje

Domov > Blog

Z družino se hočemo na jadranju sprostiti in uživati. Radi se ustavimo v samotnih zalivih in gledamo zahod sonca. Jadrnica mora ponujati predvsem komoditeto in varnost.

Na Jadranu je na voljo veliko jadrnic za najem. Kvaliteta ponudbe jadrnic je na zelo različni ravni. Če vam agenti povejo tip jadrnice in letnik izdelave, to še ne pomeni, da med njimi ni razlik. Včasih dobro vzdrževana starejša jadrnica ponuja več od nove in to za nižjo ceno!
Kako se odločiti za tako jadrnico, ki jo potrebujemo, obenem pa je cena ugodna? Kako se izogniti stresu, ki je lahko prisoten pri tem?

Predlagamo vam, da najem jadrnice za družinsko jadranje prepustite nam, saj imamo s tem več kot desetletje lastnih izkušenj. Zanašamo se na preverjene čarter baze, pri katerih bomo poiskali jadrnico, ki ustreza vašim predstavam o velikosti, tipu in ceni najema. Naredili vam bomo ožji izbor jadrnice. Nato boste sami izbrali najustreznejšo jadrnico za primerno ceno.

Morda pa se ne čutite še dovolj sposobni, da bi se na družinsko jadranje z najeto jadrnico podali sami? Tudi za vas imamo zanimive alternative.

Zadnje novice in nasveti

Presenetite svoje najbližje z odličnim darilom!

Darilni bon za nepozabno jadralno izkušnjo ali izberite med različnimi tečaji.