Kje najeti jadrnico?

Domov > Blog

Danes lahko opravite najem jadrnice preko spleta. Vse kar potrebujete je zanesljiv agent, ki vam bo pomagal pri vseh postopkih, ki vas čakajo in vam prihranil veliko časa in skrbi.

Agenti imajo v svoji ponudbi lahko samo nekaj jadrnic iz svoje baze (tipično 10 do 30), ali imajo v ponudbi jadrnice iz nekaj baz (tipično 100-300 jadrnic), nekateri agenti pa ponujajo skoraj vse, kar je na razpolago (tipično 2000 do 3000 jadrnic).

Več ponudbe ni rečeno, da pomeni bolje za vas. Agenti, ki imajo v svoji ponudbi 3000 jadrnic na Jadranu (toliko je namreč vseh kapacitet na Jadranu), ne morejo imeti dober odnos in sodelovanje z vsemi od teh baz. Morda vam lahko ustrežejo samo z najnižjo ceno na prvi pogled. Slabe, povprečne, dobre in najboljše čarterje pa med seboj ločijo majhni detajli, ki jih ni mogoče ugotoviti iz podatkov, ki so v ponudbi na voljo. Ti pa vam lahko zagrenijo počitnice z najeto jadrnico. Zato naj cena ne bo edini dejavnik pri najemu jadrnice, ko je v izboru jadrnica za družinski dopust ali za jadranje s prijatelji.

Najem jadrnice pri AHIL jadranje

V naši ponudbi imamo nekaj več kot 300 jadrnic različnih tipov in velikosti od 30 do 54 čevljev v preverjenih bazah po Jadranu.

Baze s katerimi sodelujemo so v marinah: Izola, Portorož, Puli, Punat (Krk), Zadar (Sukošan), Biograd, Trogir, Kaštela, Split, Dubrovnik. Ker je na voljo veliko število različnih jadrnic v različnih bazah, lahko pri pravočasnem povpraševanju poiščemo pravo jadrnico za vaše potrebe.

Presenečeni boste, da lahko dobite več za isti denar, kot ste bili vajeni do sedaj. Flote se namreč letno spreminjajo in prihajajo nove jadrnice, katere do sedaj še niste poznali.

Velika razlika je tudi v kvaliteti uslug baze in vdrževanosti jadrnic. Za posamezen teden so lahko že v osnovi cene v različnih bazah različne, zato lahko z našimi predlogi najdete bolj optimalno rešitev.

Za uspešno povpraševanje nam zaupajte tudi vašo telefonsko številko.

Kako poteka postopek najema jadrnice pri AHIL jadranje?

V vaših poizvedovanjih po e-mailu ali telefonu nam boste zaupali termin vašega planiranega jadranja, tip in velikost jadrnice, ter druge vaše predstave o jadrnici, s katero bi se podali na jadranje.

Potrudili se bomo, da bomo poiskali kar najprimernejše jadrnice za zelo ugodno ceno. Nato boste iz naših predlogov izbrali tisto, ki vam najbolj ustreza. Od tu se začne formalni postopek za najem jadrnice.

Postopek najema jadrnice je naslednji:

Zadnje novice in nasveti

Presenetite svoje najbližje z odličnim darilom!

Darilni bon za nepozabno jadralno izkušnjo ali izberite med različnimi tečaji.