Bavaria 35 Match

Bavaria 35 Match

altBavaria 35 Match je potovalno-regatna jadrnica, ki uspešno združuje udobje in hitrost. Pod palubo posadka ni prikrajšana za nobeno komoditeto, ki jo nudijo čarterske jadrnice, saj je oprema popolnoma ista kot tam. Jadrnica je 2-kabinska in ima 6 ležišč, pri dnevnem jadranju ali na regati pa je lahko na njej do 8 ljudi. Na križarjenjih pa je idealna za 4 člansko družino. Z velikim krmilnim kolesom je upravljanje enostavno, krmar lahko vedno drži monštrine “pokonci”, pri manevrih pa je vse pri roki. Presenečenje občutijo predvsem tisti, ki jim je do pravega jadranja. Že pri 5 vozlih vetra se lahko ugasne motor in vozi do poznega popoldneva z jadri. Hitrost pod jadri je 5-8 vozlov, z motorjem pa 7 vozlov. Ta jadrnica je prva izbira za tiste, ki jih zmogljivosti običajnih čarterskih jadrnic ne prepričajo. Vredno je poizkusiti!

alt

Jadrnica je standardno opremljena z dakron jadri (klasično glavno jadro s 100% letvicami z lazzy bagom, genova 106%, genaker na kostniku).

Jadrnica pa je primerna tudi za krmarje in posadko z izkušnjami iz običajnih potovalnih bark, saj nudi vso komoditeto potovalne jadrnice. Ima dve dvoposteljni kabini, salon z dvema ločenima ležiščema, kuhinjo s pečico, hladilnik, WC, prostoren kokpit, tuš v kokpitu, rezervoar z 150l vode, gumjast čoln z motorjem, sončno streho…

Bavaria 35 Match s performance jadralno opremo

Jadrnica je zelo odzivna in hitra, zato ponuja tudi izkušnjo prave regatne jadrnice. Na jadrnicah tega tipa so tekmovali že jadralci svetovnega formata v “match race” tekmovanjih. Najem jadrnice Bavaria 35 Match je možen tudi za sodelovanje na regati tipa OPEN in ORC. Za ta namen ima jadrnica na voljo kompleten set Pentex jader (Glavno jadro s 50% letvicami, 108 in 130% genovo, top spinaker in tangun). V tej obliki je jadrnica “konkurenčna” vsem zvenečim tekmovalnim jadrnicam, kar dokazujejo rezultati preteklih sezon.

alt

Nekaj dnevni trening z izkušenim skiperjem bo tudi povprečni ekipi dal dovolj samozavesti, da se lahko z malo profesionalne pomoči “pelje” na regatah med prvimi. Ta izkušnja bo gotovo navdušila vse člane, da pozitivno energijo in motiviranost prenesejo iz jadrnice v podjetje.

Najem potovalno-regatne jadrnice BAVARIA 35 MATCH nudimo v Izoli.

Posebnost najema v Izoli je tudi ta, da niste vezani na najem od sobote do sobote, ampak je na voljo veliko različnih drugih variant, naprimer vikend ali podaljšani vikend najem. Za poletno jadranje pa je možen tudi 10 dnevni najem.

Podatki Bavaria 35 Match: alt

  • dolžina 10,89m, širina 3,25m, grez 2,00m, teža 5300kg
  • št. ležišč 6 (2 kabini + salon), kuhinja+ oprema, hladilnik, WC+tuš
  • motor Volvo Penta 29 KS, sail drive, zložljiv propeler
  • tank za gorivo diesel 100l, voda 120l, plin
  • standardna jadralna oprema: full batten main sail, lazzy jacks + bag, furling 106% genova, 85m2 genaker (regatna jadra so opcija)
  • navigacijska oprema: veterni inštrument, hitrost, globina, GPS plotter, UKV DSC, avtopilot...
  • druga oprema: gumijast čoln in motor, rešilni splav, varnostna oprema
  • ORC certifikat