O nas

Domov > O podjetju
KDO SMO?

AHIL Jadranje

” V Ahilu smo zanesenjaki, ki prisegamo na veter. Življenje na morju se začne, ko se ugasne motor in dvignejo jadra. Vsak piš vetra je treba izkoristiti, pa tudi če je na krovu rekreativna posadka. Početi to bolje in bolje je edina možna smer. Postavljamo si vedno višje cilje, včasih tudi nerealne. “

Vse naše dejavnosti so usmerjene v potovalno jadranje, čeprav si znanje in izkušnje nabiramo tudi na regatnih področjih. Organiziramo razne tečaje za izpopolnjevanje mornarskih veščin in jadralskega znanja, ter izpeljemo celotne jadralne dogodke.

VIZIJA, STRATEGIJA DEJAVNOSTI

Vizija:

Svoje znanje, izkušnje in zanesenost hočemo prenesti tudi na druge.

Strategija:

Z drugimi ponudniki na področju jadranja smo obenem partnerji in tekmeci .Prav zato se v podjetju Ahil še posebej potrudimo,da stranke pri nas dobijo več, saj je naš cilj, da se zadovoljne stranke vedno znova vračajo k nam.

Dejavnosti:

O VODJI PROGRAMOV

Tečaji jadranja AHIL

Vodja jadralnih programov je Iztok Hudoklin. Ima 30+ let izkušenj z jadranjem na raznih področjih, od počitniških jadranj z družino in prijatelji, kot skiper ali član posadk na številnih jadralnih regatah v Sloveniji in tujini. Ima tudi bogate izkušnje s skiperiranjem za različne posadke, pomembne pa so tudi njegove lastne izkušnje s številnimi čarter operaterji po Jadranu.

Ima vsa potrebna formalna in neformalna znanja in potrdila, zato boste z njim v varnih rokah.

Pri jadranju z njim se boste seznanili z teoretičnimi in praktičnimi informacijami, ki jih boste še leta podoživljali v praksi in vam bodo vodilo pri vaših samostojnih jadralskih podvigih.

In malo za šalo; v primeru, da  boste zaradi njegovega entuziazma postali zasvojeni z jadranjem, za to ne prevzema odgovornosti.

Kadar so za izvajanje programov potrebni dodatni skiperji in trenerji, vedno izbiramo med tistimi, ki ustrezajo naši viziji in strategiji