POVPRAŠEVANJE

Domov > Kontakt

Kontaktirajte nas za Najem jadrnice, Tečaj jadranja ali Jadralski izlet

NAJEM JADRNICE:

Zaupajte nam vaše želje za najem in pripravili vam bomo najbolj primerno ponudbo za vas. Poslali vam bomo nekaj opcij in vam pomagali pri izbiri jadrnice in opreme glede na vaše potrebe. Z našimi izkušnjami vam bomo svetovali glede izbire marine oziroma čarterja, lahko vam pomagamo tudi pri pripravi plana jadranja. Naša podpora se ne konča, ko najamete jadrnico. Na voljo smo vam tudi kasneje, ko se odpravljate na pot, na naši strani lahko najdete tudi nasvete za pakiranje in kaj potrebujete vzeti seboj. Pomagamo vam lahko organizirati kombi za prevoz do marine in vam svetujemo in pomagamo, tudi, ko enkrat odplujete in začnete svojo jadralno dogodivščino. Po koncu najema bomo z veseljem sprejeli vaše mnenje in naredili analizo, kaj bi želeli pri naslednjem najemu in vam tako pomagali še izboljšati vašo izkušnjo.

Če še niste popolnoma prepričani v svoje znanje za samostojno plovbo, vas vabimo, da obiščete enega od naših tečajev jadranja. V primeru, da pri nas opravite tečaj pri najemu upoštevamo dodaten popust. 

STOPITE V STIK Z NAMI

Stopite v stik z nami

TELEFON

+386 51 628 848

E-MAIL

najem.jadrnice@ahil.si

SEDEŽ

Mlinarska ulica 4, Radomlje

Kontakt Jadranje Ahil, kontaktirajte nas preko obrazca ali telefona. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Potrudili se bomo ugoditi vsem vašim željam in vam pomagali do sproščujočega in nepozabnega oddiha na jadranju ali pri pridobivanju novega znanja.

V primeru, da vas zanima tudi najem avtodoma lahko preverite našo ponudbo na strani Ahil avtodomi.

Pošljite povpraševanje

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Katere podatke potrebujemo za vaše uspešno povpraševanje?

Pri e-mail povpraševanju za najem jadrnice navedite željen tip, velikost jadrnice, št. ležišč oz. kabin, izhodišče, termin, cenovni okvir, vaš telefon…

Odgovorili vam bomo najkasneje v 24 urah.

Zavedamo se, da se iz cene, tehničnih podatkov in letnika jadrnice ne da izbrati primerne in zanesljive jadrnice, lahko pa marsikateri vaš dvom rešimo v telefonskem razgovoru.

Pri e-mail povpraševanju za tečaj jadranja navedite željeno vrsto tečaja, termin, vaš telefon…

Odgovorili vam bomo najkasneje v 24 urah. Z vsakim potencialnim udeležencem se želimo tudi osebno pogovoriti po telefonu in svetovati pri izbiri. Zavedamo se, da so vaša predznanja in pričakovanja različna, zato prilagajamo program jadralnih tečajev posameznim skupinam. Splošni pogoji – tečaj jadranja

Pri telefonskem povpraševanju boste lahko izvedeli tudi podatke, ki jih ne moremo napisati v e-mail.