Darilni boni

Domov > Darilni boni za tečaje jadranja

 

Darilni boni

Iščete popolno darilo ?

Presenetite svoje najbližje z izjemnim darilom, ki jih bo navdušilo. Izberite darilni bon z določeno vrednostjo ali pa izberite enega izmed naših tečajev. Omogočite prijateljem in bližnjim, da doživijo nepozabno izkušnjo na morju in ustvarijo spomine, ki jih bodo cenili vse življenje!

Presenetite svoje najbližje z izjemnim darilom, ki bo navdušilo njihovo strast do jadranja. Izberite darilni bon z določeno vrednostjo ali pa izberite enega izmed naših specializiranih tečajev. Zagotovite nepozabno izkušnjo na morju in ustvarite spomine, ki jih bodo cenili vse življenje!

0 +
presenečenj

Kako poteka nakup bona?

Pošljite nam povpraševanje za nakup bona, navedite okvirne želje po vrsti jadralnih tečajev, ki se vam zdijo primerni za obdarjenca in znesek, ki ste ga namenili za nakup. Vrednost darilnega bona bomo prilagodili vašim željam, vi pa boste zanj plačali do 10% manj. Voščilo za obdarjenca boste izbrali vi, mi pa ga dokončno oblikujemo in pošljemo.

Obdarjenec bo lahko bon koristil v terminu, ki si ga bo izbral sam, po želji pa bo lahko zamenjal tudi vrsto tečaja, ter doplačal morebitno razliko.

Ne odlašajte! Stopite v stik z nami še danes.
Praznovanje in nova znanja na jadrnici bodo zagotovo nepozabno darilo!

Tečaji jadranja na jadrnici (Hrvaška Istra)

Naučili vas bomo vseh tistih mornarskih in jadralnih veščin, ki jih potrebujete za prijetno in varno jadranje na potovalni jadrnici, ko ste skiper vi! V prihodnje boste odgovorno in zanesljivo poveljevali svoji posadki ter se v različnih situacijah dobro znašli in odločili.

Naročite darilni bon

1 Step 1
Vaši podatki
Podatki od prejemnika darilnega bona
Darilni bon – izberite tečaj ali vpišite znesek
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder